Школа зустрічає дітлахів своїх

Перше вересня – це свято величне, бо дружня шкільна родина розкрила свої обійми для наших першокласників, таких красивих, радісних і схвильованих!

Це свято віри в майбутнє, бо зерном знань живе Україна!

Під бурхливі оплески, зі сльозами радості, проводжали та благословляли рідні своїх малят у далеку Країну знань.

Окрім малечі, значна увага була прикута до новоспечених одинадцятикласників, для яких цей навчальний рік є останнім. Чарівні та неперевершені юнаки та дівчата вітали своїх вчителів та присутніх зі святом теплим словом та оголошували першокласникам наказ-заповідь.

З привітальним словом виступили голова Приютівської селищної ради Лисенко Вікторія Анатоліївна, комерційний директор групи компаній «УкрАгроКом» Фесюк Павло Дмитрович, настоятель Свято-Георгіївського храму протоієрей Євгеній Камінський, директор закладу Лещенко Тетяна Валентинівна. Звертаючись до учнів, наголосили, що сьогодні запорукою успіху в житті є якісна освіта, тож потрібно максимально використовувати час перебування у школі, щоб здобути найбільшу цінність для себе – знання, побажали педагогічному та учнівському колективам щасливого навчального року, гарних оцінок учням, взаєморозуміння та натхнення.

Право першими вийти з лінійки було надано одинадцятикласникам та першокласникам, бо в народі кажуть, хто пройде під дугою веселки, буде щасливий та успішний! Тож хай щастить вам у чарівній Країні знань!

/Files/images/109/P9010080.JPG

/Files/images/109/DSC00350.JPG

/Files/images/109/DSC00343.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 228

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.