Дітям – барвисте і якісне літо!

Дітям – барвисте і якісне літо!


Цікавим та змістовним був відпочинок в учнів пришкільного табору з денним перебуванням «Едельвейс».

Діти з радістю щодня бігли до табору, де їх чекали цікаві справи, свята, ігри, квести, конкурси та незабутні екскурсії.

Усі вихователі вміло організували роботу табірних загонів, а діти з великим бажанням працювали над його іміджем. Ця робота сприяла мобілізації та згуртуванню, усвідомленню, що ви - члени однієї команди.

Особливою популярністю користувався у вихованців художньо-естетичний напрям роботи, бо саме заходи такої спрямованості сприяли розвитку обдарованості, дозволяли учням реалізувати свої творчі можливості, спробувати себе в різних ролях, проявити свій творчий потенціал. Завдяки пропозиціям дітей у таборі з'явились такі заходи: карнавал краси «Міс та Містер літо», конкурс на найкумедніший вигляд, «Алло, ми шукаємо таланти», «Концерт-бенефіс одного загону», «Танці із зірками», «Презентація кліпів», «Боді-арт», квест «Україна – рідний край», виготовлення композицій із бантиків, конкурс малюнків долоньками «Долоньки єднання». Ці заходи тільки на перший погляд здаються розважальними. Але під час підготовки до них та під час проведення учні розкриваються з найнесподіваніших сторін. Майже кожна дитина спробувала себе на табірній сцені в певному амплуа: артиста, співака на караоке-майданчику, красуні-моделі, шукача пригод у грі-квесті, режисера чи актора.

А вихованці танцювального гуртка «Денсики» відчули себе «зірками» та підготували собі пару в загоні для участі в «Танцях із зірками».

Краєзнавчий напрям виховної роботи - це різноманітні екскурсії та подорожі стежинами рідного краю. Кожного року діти подорожують різними маршрутами та відшуковують нові, ще невідомі їм куточки. За 14 днів табірної зміни вихованці відвідали приватний зоопарк с.Озера, спортивний клуб «Олександрія», стадіон «Ніка», кінотеатр 3D – дендропарк – краєзнавчий музей м.Кропивницький, кондитерську фабрику «Лукас» м.Кременчук, кінний завод с.Лікарівка, дитячу бібліотеку ім.Ю.Гагаріна м.Олександрія, українську світлицю Ніни Ляшко с.Протопопівка.

Так минали цікаві літні дні у стінах рідної школи, але найкращою оцінкою натхненної праці педагогів були сльози розлуки, що бриніли на очах дітей під час концерту, присвяченого закриттю табору.

null

Кiлькiсть переглядiв: 128

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.