Молодь – майбутнє України

Молодь – майбутнє України

16-17 листопада 2017 року члени шкільного євроклубу «Глобус» Дудник Карина та Клочко Анастасія разом з керівником Руденко Н. І. взяли участь в роботі Всеукраїнського учнівського форуму «Молодь – майбутнє України»( м. Горішні Плавні Полтавської області). Його учасниками були представники 10 регіонів України: Віниця, Київ, Дніпро, Черкаси, Миколаїв, Боярка, Шостка, Полтава, Чернівці, Херсон, Селидове (Донецька область).

У ході заходу учасники взяли участь в роботі чотирьох комітетів з модераторами та запрошеними експертами: « Підтримка хорошого здорoв’я»-Дудник Карина, «Співпраця заради досягнення цілей»- Клочко Анастасія, комітет «Мир і справедливість» та «Чиста вода та належні санітарні умови». Цього ж дня відбулися майстер-класи: «Ойра», на якому присутні навчилися танцювати польку «Ойра»; «Віночок українських пісень» з виконанням їх в караоке; «Мотанка», де діти спробували зробити ляльку «Зайчик на пальчик» та «Полтавські галушки», під час якого учні навчилися готувати цю смачну страву. Для керівників команд проведено семінар «Попередження суїцидів в підлітковому середовищі». Закінчився перший день форуму святковою вечерею та цікавим вечором Дружби.

17 листопада учасники комітетів форуму поділилися напрацюваннями «Глобальні цілі сталого розвитку 2030», де представили свої проекти, взяли участь у квесті «Майбутнє країни», під час якого мали змогу поспілкуватися з жителями Горішніх Плавнів та дізнатися про їх бачення майбутнього нашої держави.

Два дні спілкування на форумі пройшли як одна мить. Це були цікаві хвилини знайомства, обміну ідеями, хвилини позитивних емоцій. Залишилися теплі спогади про молодіжний форум, місто Горішні Плавні, школу № 2, модераторів комітетів та багато нових друзів з різних куточків України. Було дуже приємно працювати з дійсно активною, позитивною, креативною, не байдужою сучасною молоддю і відчувати себе її частинкою.

ФОТОЗВІТ

Кiлькiсть переглядiв: 161

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.